Amel Ćurić uskoro u “Tvoje lice zvuči poznato”: Volio bih imitirati Marleyja i Merlina

Naime, Ćurić se već priprema za petu sezonu showa “Tvoje lice zvuči poznato” koji će se uskoro početi emitirati. Pored Ćurića, priliku da se transformiraju, nose maske i imitiraju razne pjevače će imati i radijski i televizijski hrvatski voditelj Davor Dretar Drele, pjevačica Maja Bajamić, voditeljica Paola Valić-Bekić te glumci Matko Knešaureko, Katarina Baban, Ana Vilenica i Damir Poljičak.

Ćurić nam je kazao kako je sretan što ima priliku učestvovati u showu koji ima potpuno drugačiji format od showova u kojima je dosad učestvovao, a naročito jer novac pobjednika ide u humanitarne svrhe.

“Svih osam kandidata učestvuju u showu od početka do kraja. U društvu sam poznat kao neko ko voli imitirati druge pjevače, a mnogi moji prijatelji i fanovi su više puta komentarisali kako bi voljeli vidjeti moje imitacije drugih kolega”, rekao nam je Ćurić.

Bh. pjevač vjeruje kako će nova sezona “Tvoje lice zvuči poznato” donijeti mnogo smijeha, a već razmišlja o nekoliko poznatih izvođača koje bi volio imitirati.

“Volio bih dobiti Jon Bon Jovija, Bob Marleyja, Kemala Montena, Masima Savića ili Dinu Merlina. Ono što me brine jeste kako ću se snalaziti na štiklama i u ženskim imitacijama, ali bit će mi svakako izazov”, istakao je Ćurić za .

Zbog obaveza prema snimanju, Ćurić nam otkriva kako će se u narednom periodu morati preseliti u Zagreb. Kako kaže, jedva čeka početak showa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *