Dino Merlin najavljuje poseban spektakl u Zadru 10. februara

Dino Merlin najavljuje poseban spektakl u Zadru 10. februara

 

Naime, to je prvi koncert u Zadru u njegovoj karijeri, a reakcije publike već uoči samog koncerta doista su fantastične jer su obožavatelji doslovno užarili društvene mreže žarko iščekujući Merlinov dolazak.

“Moja publika i ja pričamo istim jezikom, iste note nam prelaze preko usana. Uspijevamo se savršeno sinhronizirati tako da u tim trenucima povijest, fizika, hemija i geografija postaju samo suvišne grane nauke”, poručuje slavni muzičar.

Njegova popularnost u Hrvatskoj već godinama ne jenjava, a nakon što je u zadnje dvije godine nakrcao Arene u Splitu, Zagrebu i Puli, privukao najveći broj posjetilaca na ovogodišnji doček Nove godine na Stradunu u Dubrovniku te publici priuštio nezaboravne večeri prepune emocija, narednih će mjeseci posjetiti i ostale dijelove Hrvatske.

Nakon zadarskog koncerta za koji ovih dana završava posljednje pripreme sa svojim brojnim saradnicima, veseli se odlasku u varaždinsku Arenu gdje će nastupiti 3. marta i opet pripremiti nešto novo, neviđeno, kako sam voli reći, nadograditi samoga sebe.

“Ne želim živjeti od stare slave jer se od nje često zna i umrijeti od gladi. Treba svaki dan gledati kako biti bolji i kako u svijetu stvoriti više vrijednosti, a ne reciklirati stare. Sa zadnjim albumom ‘Hotel Nacional’ po kojemu smo nazvali i aktualnu turneju veoma sam zadovoljan, ali već gledam kako ću na sljedećem projektu uspjeti nadmašiti i ovo sve što sam radio protekle četiri godine”, zaključuje veliki kantautor.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *